FysicoBalance

C.J.P. de Ridder

De praktijk

Fysiotherapeuten


Connie de Ridder  ( BIG 99034811604 )

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de Rotterdamse academie voor Fysiotherapie. In 1987 heb ik de opleiding podoposturaal therapie gevolgd (dit was toen nog de opleiding podokinesiologie volgens dr. bourdiol).

In de loop van de jaren heb ik diverse bij -en nascholingen gedaan om mijn vakkennis en praktijkvaardigheden op niveau te houden.

Ik heb altijd veel interesse gehad in de oncologie en was dan ook blij dat in 2004 de opleiding oncologie fysiotherapie ging starten ( dit was de eerste opleiding in Nederland en in 2007 zijn we met 16 fysiotherapeuten afgestudeerd).

Ondertussen had ik al de opleiding oedeemfysiotherapie ad modum Vodder gevolgd. De afgelopen jaren zijn het volgen van de cursussen; deep oscillation techniek;  medical taping en lymfetaping; beweegprogramma oncologie; Beweeg je Fit en fascietechnieken bij borstkanker een goede aanvulling geweest voor mijn werk met oncologie-en oedeempatiënten in de praktijk.

Ik vind na -en bijscholing binnen de fysiotherapie nog steeds erg belangrijk en tevens het deelnemen in netwerken met name in de oncologie. Regelmatig ga ik hier nog steeds voor naar cursus. 

Vanaf 1994 heb ik mijn eigen praktijk voor fysiotherapie. Sinds 18 oktober 2015 heb ik ook mijn eigen locatie aan de Hellingkade en is de naam van de praktijk veranderd in FysicoBalance C.J.P. de Ridder. Een fijne plek om te werken !
Janine van Boggelen  ( BIG 79927143704 )Janine werkt sinds 23 november 2020 in de praktijk als algemeen fysiotherapeut.

 Janine is sinds 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Haar stages heeft zij succesvol afgerond bij Laurens Delfshaven en Blijdorp in Rotterdam en bij AXIS fysiotherapie en bewegingscentrum in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens haar opleiding is zij aan het werk geweest als sportverzorgster bij Korfbalvereniging Vriendenschaar in Hardinxveld-Giessendam en als fitnessinstructrice bij een sportschool. Door de stages en werkervaring buiten de fysiotherapie om heeft zij kennis opgedaan in de recreanten sportwereld en in de ouderenzorg. Hierdoor is zij breed georiënteerd op verschillende gebieden.


 


De praktijk

De praktijk bestaat uit een gezellige wachtkamer, drie behandelkamers en twee oefenzalen

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map