FysicoBalance

C.J.P. de Ridder

De praktijk

Fysiotherapeuten


Connie de Ridder

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de Rotterdamse academie voor Fysiotherapie. In 1987 heb ik de opleiding podoposturaal therapie gevolgd (dit was toen nog de opleiding podokinesiologie volgens dr. bourdiol).

In de loop van de jaren heb ik diverse bij -en nascholingen gedaan om mijn vakkennis en praktijkvaardigheden op niveau te houden.

Ik heb altijd veel interesse gehad in de oncologie en was dan ook blij dat in 2004 de opleiding oncologie fysiotherapie ging starten ( dit was de eerste opleiding in Nederland en in 2007 zijn we met 16 fysiotherapeuten afgestudeerd).

Ondertussen had ik al de opleiding oedeemfysiotherapie ad modum Vodder gevolgd. De afgelopen jaren zijn het volgen van de cursussen; deep oscillation tecniek;  medical taping en lymfetaping; beweegprogramma oncologie; Beweeg je Fit en fascietechnieken bij borstkanker een goede aanvulling geweest voor mijn werk met oncologie-en oedeempatiënten in de praktijk.

Ik vind na -en bijscholing binnen de fysiotherapie nog steeds erg belangrijk en tevens het deelnemen in netwerken met name in de oncologie. Regelmatig ga ik hier nog steeds voor naar cursus. 

Vanaf 1994 heb ik mijn eigen praktijk voor fysiotherapie. Sinds 18 oktober 2015 heb ik ook mijn eigen locatie aan de Hellingkade en is de naam van de praktijk veranderd in FysicoBalance C.J.P. de Ridder. Een fijne plek om te werken !


Deveney Leurs


Ik ben Deveney Leurs, (Oedeem) fysiotherapeute bij FysicoBalance. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam waar ik de titel ‘Bachelor of Science’ heb behaald. Direct na mijn afstuderen kreeg ik de mogelijkheid om een half jaar als fysiotherapeute aan de slag te gaan in een verpleeg- en verzorgingstehuis. Hier heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van cliënten met Parkinson, na een CVA(beroerte) en na een operatie voor een nieuwe heup/knie. Na een paar maanden ben ik dit werk gaan combineren met het werken in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk in Brielle. In 2015 heb ik daar mijn diploma als oedeemfysiotherapeute (MLDV Vodder) behaald. Ook heb ik ervaring met het begeleiden van oefengroepen, fascia therapie, tapen (Medical Taping Concept) en behandel ik manueel Triggerpoints. Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn in Brielle heb ik nu de gelegenheid aangegrepen om mijn werkzaamheden als (oedeem)fysiotherapeute voort te zetten in Maassluis. Dit doe ik in nauwe samenwerking met mijn collega Connie de Ridder. In Maassluis zal ik wederom mijn kennis en ervaring up-to-date houden door het volgen van verschillende cursussen


De praktijk

De praktijk bestaat uit een gezellige wachtkamer, drie behandelkamers en twee oefenzalen

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map